10 poze care te vor convinge să vizitezi Riga

Ghid de calatorie pentru Riga, blog de calatorie, borntotravel.ro

Incursiunea noastră prin țările baltice a început în 2017 atunci când ne-am planificat un scurt citybreak în Lituania. Mai apoi, Sebi și-a dorit că de ziua lui să mergem în Estonia (asta se întâmplă acum 2 ani), iar cum s-a nimerit să fim acolo vara, ne-am bucurat pentru prima dată de fenomenul de noapte „aproape albă”. Spun „aproape albă” pentru că am avut parte totuși de 4 ore de întuneric în fiecare noapte. Din cele trei surori din familia Baltică, rămăsese neexplorată tocmai cea mai mare, pe numele ei – Riga. 

Și cu toate că puteam ajunge și ușor și ieftin în Riga, am amânat această călătorie fără să avem neapărat un motiv bine întemeiat. Însă, motivul pentru că nu am ajuns în Letonia până acum era însuși destinul. Vreau eu să cred că am ajuns în Riga când trebuia. Într-un weekend rece de noiembrie, când aveam să aniversăm șase ani minunați de relație. Șase ani din 25 și respectiv 30 de ani de viață îmi par a fi extrem de mulți, iar tot anul am zis că de ziua noastră vom face ceva special, Paris fiind cel care mereu ne venea în cap. Dar exact atunci când am vrut să luăm biletele pentru Paris, pentru a sărbători un weekend plin de clișee, ne-am hotărât să facem o nebunie. Să mergem 2 zile în Riga, la sfârșitul lunii noiembrie.

Acum, că ți-am spus cum și de ce am ajuns în Riga, vreau să îți arăt 10 fotografii (din multele pe care le-am făcut) care te for convinge să vizitezi această bijuterie de oraș. Sau cel puțin așa sper! 😀 În curând o să postez și un mini-ghid de călătorie care te va ajuta să îți planifici călătoria in Riga. 

10 poze care te vor convinge să vizitezi Riga

Riga
Riga
Riga
Riga
Riga
Riga

10 poze care te vor convinge să vizitezi Riga

Riga, deși e un oraș prea liniștit pentru gusturile mele, a reușit să mă cucerească. Am avut noroc să prindem vreme bună, iar Riga s-a dovedit a fi într-adevăr o destinație romantică. Timpul nostru în capitala Letoniei a fost presărat cu plimbări scurte și cu pauze lungi în restaurante super cozy. A fost exact așa cum ne doream…a fost mai mult decât perfect.

O să fiu sinceră cu ține. Nu știu dacă pozele pe care eu le-am făcut exprimă adevărata frumusețe a acestui oraș, însă așa s-a văzut Riga prin lentila mea. 😀

Tu ai vizitat tarile Baltice?

https://www.pinterest.ch/pin/604678687479406330/

Citește și:

Articole recomandate

5 comentarii

  1. […] 10 poze care te vor convinge să vizitezi Riga […]

  2. […] 10 poze care te vor convinge să vizitezi Riga […]

  3. […] 10 poze care te vor convinge să vizitezi Riga […]

  4. […] 10 poze care te vor convinge să vizitezi Riga […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *