3 idei de citybreak in Italia – zboruri de la 50 lei/sens

Venetia, Italia, cele mai frumoase orase din Italia, city break in Italia

Iubim citybreak-urile pentru că au puterea magică de a te scoate un pic din realitatea și rutina job-acasă. În puls, dacă zborurile se aliniază bine, de cele mai multe ori vei fi nevoit/a să îți iei o sigură zi din concediu, având astfel posibilitatea de a călători mai mult. În fapt, acesta este secretul nostru. De asemenea, dacă îți planifici bine bugetul și alegi destinația potrivita, vei vedea că un weekend departe de casă nu te va costa o avere. Am gasit cateva bilete de avion ieftine si m-am gandit sa iti prezint si tie 3 idei de city break in Italia, cu zboruri ce pornesc de la 50 lei/sens.

3 idei de citybreak in Italia – zboruri de la 50 lei/sens

Bellagio – Como

Timisoara – Bergamo = 50 lei/segment de zbor (50 lei + 10 euro/dus-intors)

Cum ajungi in Como?o calatorie cu trenul de la gara centrala din Bergamo dureaza in medie 2h (este necesar sa schimb trenul la Monza sau Milano) si costa in medie 7 euro.

Cazare in Como

Booking.com

Venetia

Suceava – Venetia = 40 lei/segment de zbor (80 lei/dus-intors)

Cazare in Venetia

Booking.com

Bologna

Bucuresti – Bologna = de la 50 lei/segment de zbor (100 lei/dus-intors) *pentru membrii Wizz Club

Cazare in Bologna

Booking.com

3 idei de citybreak in Italia – zboruri de la 50 lei/sens

Daca acest articol ti-a fost de folos, imparte-l si cu prietenii tai! Iar daca vrei sa primesti mai multe oferte de vacanta, aboneaza-te la blogul nostru (gasesti formularul de abonare in partea de jos a paginii) si da-ne un follow pe Instagram. In fiecare saptamana venim cu noi oferte pentru vacante pe cont propriu, le preturi care iti vor permite sa calatoresti mai mult.


Important! Aceste oferte sunt valabile pentru perioada martie-aprilie si sunt in limita stocului disponibil. Pentru mai multe detalii, consultati site-urile oficiale. Preturile nu includ taxele extra: bagaj de cabina, bagaj de cala, check-in in aeroport, locuri preferentiale in avion, etc.

Acest articol nu este sponsorizat!

Inspirație pentru o vacanță în Italia:

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *