cel mai frumos oras din Belgia, Bruges, canalele din Bruges, Belgiacel mai frumos oras din Belgia, Bruges, canalele din Bruges, Belgia

Noi iubim citybreak-urile pentru că au puterea magică de a te scoate un pic din realitatea și rutina job-acasă. În puls, dacă zborurile se aliniază bine, de cele mai multe ori vei fi nevoit/a să îți iei o sigură zi din concediu, având astfel posibilitatea de a călători mai mult. În fapt, acesta este secretul nostru. Fără să mai lungim vorba, iată care sunt recomandarile noastre pentru un citybreak de primavară.


Citeste si:

https://www.borntotravel.ro/bilete-de-avion-de-la-499-euro-sens-din-timisoara-suceava-sibiu-bucuresti-oradea/

Verona (via Bologna)

Dacă Bologna nu ți se pare interesantă, atunci recomandarea mea e să profiți de biletele de avion spre Bologna și să vizitezi unul dintre cele mai frumoase orașe din Italia, Verona. În Verona se ajunge foarte ușor cu trenul (verifică tarifele și programul pe www.trenitalia.it), iar două zile sunt mai multe decât suficiente pentru a descoperi orașul îndrăgostiților. Călătoria cu trenul durează 2 ore (Bologna Centrale-Verona Porta Nuova), iar un bilet de tren costă în medie 10 euro.

Zboruri din si spre Bologna: de la 7,99 euro – pe segment de zbor

din Bucuresti:

  • 25-28.00.2022 (de la 16 euro/pers./dus-intors)

Important! Biletele sunt la preț standard și nu includ bagaj de cabină, bagaj de cală sau check-în. Părerea mea e că nici nu ai nevoie de toate aceste servicii pentru doar două zile. Biletul include un bagaj de mână (40x20x25), ce poate fi un rucsac. 

Bilete pe www.ryanair.com

Cazare in Verona

Booking.com

Bruges (via Bruxelles Charleroi)

O fi Bruxelles capitala, dar Belgia are orase mult mai frumoase, unul dintre acestea fiind Bruges. As spune, fara sa stau pe ganduri, ca Bruges e unul dintre cele mai frumoase orase din intreaga Europa si ca e exact asa cum se spune: o poveste cu casute frumoase, canale, magazine de ciocolata si trasuri. E pus is simplu perfect!

La fel ca in cazul Veronei, iti recomand sa iei autobusul sau sa inchiriezi o masina si sa mergi in Bruges. Daca ai masina, poti face o oprire si in Ghent.

Zboruri din si spre Bruxelles: de la 7,99 euro – pe segment de zbor

din Bucuresti:

  • 25-28.03.2022 (de la 16 euro/pers./dus-intors)

Important! Biletele sunt la preț standard și nu includ bagaj de cabină, bagaj de cală sau check-in. Părerea mea e că nici nu ai nevoie de toate aceste servicii pentru doar două zile. Biletul include un bagaj de mână (40x20x25), ce poate fi un rucsac. 

Cazare in Bruges

Booking.com

Londra

Londra e unul dintre cele mai bune orașe pentru citybreaks. Noi am fost de 4 sau 5 ori în Londra, e orașul nostru preferat și niciodată nu ne-am plictisit. Sunt atât de multe lucruri de făcut și văzut în orașul de pe Tamisa încât sunt convinsă că cele 3 zile pe care le vei petrece acolo vor fi extrem de încărcate. Ce poți face în Londra într-un weekend? Te poți plimba pe malul Tamisei, prin Soho, Mayfair si Nottinghill; poți merge la un meci din Premier League sau la studiourile Warner Bros; poți vizita British Museum și National History Museum (intrarea e gratuită), etc.

Zboruri din si spre Londra: de la 12,99 euro – pe segment de zbor

din Bucuresti:

  • 25-28.03.2022 (de la 26 euro/pers./dus-intors)

Important! Biletele sunt la preț standard și nu includ bagaj de cabină, bagaj de cală sau check-în. Părerea mea e că nici nu ai nevoie de toate aceste servicii pentru doar două zile. Biletul include un bagaj de mână (40x20x25), ce poate fi un rucsac. 

Cazare in Londra

Booking.com

3 idei pentru un city break in luna martie – bilete de avion sub 150 lei (dus/intors)

Acestea au fost propunerile noastre. Dacă ți-a plăcut articolul, împarte-l și cu prietenii tăi, iar dacă vrei să mai primești și alte oferte și noutăți din lumea călătoriilor, abonează-te la blogul nostru și dă-ne un follow pe Instagram.

*Acest articol contine link-uri de afiliere. Rezervand cazarea prin intermediul acestor link-uri, voi beneficiati de preturi mai bune, iar noi primim un mic comsion care ne ajuta sa ne continuam activitatea pe blog.

*Preturile prezentate mai sus sunt in conformitate cu cele de pe site-urile oficiale ale companiilor aeriene, din data de 17.02.2022.