4 idei de citybreak in Italia (ianuarie) – zboruri de la 8 euro/sens

Noi iubim citybreak-urile pentru că au puterea magică de a te scoate un pic din realitatea și rutina job-acasă. În puls, dacă zborurile se aliniază bine, de cele mai multe ori vei fi nevoit/a să îți iei o sigură zi din concediu, având astfel posibilitatea de a călători mai mult. În fapt, acesta este secretul nostru. De asemenea, dacă îți planifici bine bugetul și alegi destinația potrivita, vei vedea că un weekend departe de casă nu te va costa o avere. Am gasit cateva bilete de avion ieftine si m-am gandit sa iti prezint si tie 4 idei de city break în luna ianuarie, cu zboruri ce pornesc de la 8 euro/sens.

Roma – 27-30.01.2022

Bucuresti – Roma – Bucuresti = 15.99 euro/persoana

Cazare in Roma

Booking.com

Cum ajungi de la aeroport în centrul orașului – ieftin și fără bătăi de cap

Atractii turistice

La capitolul atracții turistice, Roma nu mai are nevoie de descrieri. Coloseumul, Fontana di Trevi și Formul Roman fiind locurile emblematice ale orașului. Dacă ajungi în Roma, trebuie să încerci pastele carbonara, acesta fiind locul în care au luat naștere.


Bucuresti – Genova – Bucuresti = 15.99 euro/persoana

Cazare in Genova

Booking.com

Cum ajungi de la aeroport în centrul orașului – ieftin și fără bătăi de cap

  • VolaBus – călătoria durează cca. 30 minute si costa 6 euro.

Atractii turistice/excursii

Dacă ajungi în Genova, îți recomand să îți organizezi și o excursie de o zi în Portofino. Drumul nu e ușor (durează o ora cu trenul și autobusul) însă Portofino e definiția perfectă a provinciei Liguria.


Bucuresti – Palermo – Bucuresti = 19.99 euro/persoana

Cazare in Palermo

Booking.com

Cum ajungi de la aeroport în centrul orașului – ieftin și fără bătăi de cap

  • Tren – calatoria intre Aeroporto Punta Raisi (aeroportul din Palermo) si Palermo Centrale dureaza 50 minute si costa 5.90 euro
  • Autobus (compania Prestia e Comande) – calatoria dureaza 50 minute si costa 6 euro.

Bucuresti – Pisa – Bucuresti = 15.99 euro/persoana

Cazare in Pisa

Booking.com

Cum ajungi de la aeroport în centrul orașului – ieftin și fără bătăi de cap

Atractii turistice

După ce ai văzut turnul din Pisa și după ce ai stat cel puțin 15 minute să faci poză perfectă, îți recomand să fugi la gară și să pleci spre Florența. Călătoria cu trenul durează o oră și costă 8.70 euro. Iar pentru Florența chiar nu există cuvinte. Părerea mea e că e cel mai frumos oraș din Italia și unul dintre cele mai frumoase din Europa.

4 idei de citybreak in Italia (ianuarie) – zboruri de la 8 euro

Acestea au fost propunerile mele pentru un city break în ianuarie. Sper să te inspire și de ce nu să te ajute cu cea mai complicata parte a lunii decembrie: alegerea cadoului perfect pentru cei dragi. Și te întreb eu: nu e o vacanță cadoul perfect de dat și de primit? 


*Preturile prezentate mai sus sunt in conformitate cu cele de pe site-urile oficiale, din data de 09.12.2021.

*Aceasta este doar o propunere pentru o vacanta do-it-yourself. Noi nu suntem si nu reprezentam o agentie de turism, iar preturile sunt estimative.


Inspirație pentru o vacanță în Italia:

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.