4 zile in Malta – de la 50 euro/pers. (zbor+cazare)

Continuăm seria ofertelor de vacanță cu o nouă destinație. De data aceasta, ne îndepărtăm un pic de Italia (acum câteva zile v-am prezentat o super ofertă pentru Bologna) spre una dintre cele mai frumoase destinatii de vacanță din Europa. Malta, că despre ea este vorba, e un mic hidden gem al bătrânului continent, ascunsă bine în mijlocul Mării Mediterane, între Sicilia și Tunisia. Malta are atât de multe locuri frumoase, sate pescărești, o laguna albastră și multă istorie, încât e tare greu să te plictisești pe insulă. Noi îți recomandăm să o pe lista ta scurtă cu destinații de vacanță, iar că să îți fie mai ușor, îți oferim și o oferta de nerefuzat pentru 4 în frumoasa Malta. 

4 zile in Malta – de la 50 euro/pers. (zbor+cazare)

Malta este extrem de accesibilă din punct de vedere financiar, fiind astfel o destinație de vacanță potrivită pentru cei care vor să călătorească low-budget. Dacă ai în plan să vizitezi această țară în afară sezonului, vei observa că prețurile sunt chiar mai mici decât în perioada de vară. Iar vremea (că asta e partea sensibilă), cu un pic de noroc, va fi numai bună pentru sightseeing. 

Noi am fost în Malta în aprilie 2017, vremea nu a fost potrivită pentru plajă, însă a fost suficient de cald încât să renunțăm la geacă (cel puțin pe parcursul zilei). De altfel, și in lunile de iarnă poți să prinzi vreme bună și zile cu soare.

Minima si maxima in Malta

Astăzi îți prezint o oferta de călătorie pentru patru zile în Malta, pentru diferite perioade din an. În acest fel, poți alege cea mai bună perioadă pentru tine și cea mai bună oferta. 

Zboruri – de la 20 euro/dus-intors

Bucuresti – Malta – Bucuresti – de la 20 euro/dus-intors

  • 24-28.01.2022 =20 euro/dus-intors – Ryanair
  • 14-18.02.2022 =30 euro/dus-intors – Ryanair
  • 14-18.03.2022 = 138 lei/dus-intors – WizzAir

Important! Biletele sunt la preț standard și nu includ bagaj de cabină, bagaj de cală sau check-în. Părerea mea e că nici nu ai nevoie de toate aceste servicii pentru doar 4 zile. Biletul include un bagaj de mână (40x20x25), ce poate fi un rucsac. 

Bilete pe www.ryanair.com

Bilete pe www.wizzair.com

Cazare in Malta – 4 nopti (24-28.01.2022)

Porto Azzurro Aparthotel*** – de la 75 euro/camera dubla/4nopti +anulare gratuita (37.5 euro/persoana)

Paradise Bay Resort**** – de la 87 euro/camera dubla/4nopti +anulare gratuita (43.5 euro/persoana)

Hotelul Mayflower*** – de la 104 euro/camera dubla/4nopti +anulare gratuita (52 euro/persoana)

St. Julian’s Bay Hotel*** – 116 euro/camera dubla/4nopti +anulare gratuita (58 euro/persoana)


Recomandari pentru transportul pe insula:

 Talinija Card Explore și Explore Plus. Noi am folosit varianta de Explore simplă, care oferă 7 zile de călătorii nelimitate, atât pe timp de zi cât și pe timp de noapte, în Malta și în Gozo. Cardul costă 21 euro pentru adulți. E varianta ideală pentru cei care stau mai mult de trei zile.

Talinija Card Explore Plus oferă călătorii nelimitate cu mijloacele de transport în comun, două călătorii spre Valletta cu ferryboat-ul, o zi cu autobusele trustice hop on hop off dar și o călătorie cu vaporașul până la Comino. Prețul unui astfel de card este de 39 euro si este valabil 7 zile.

Mai multe detalii

Malta: transport în comun vs. mașină

Hai să vedem care ar fi avantajele, dezavantajele, dar și costurile atât pentru o mașină închiriată cât și pentru transportul în comun.

Costurile unei vacanțe de trei zile în Malta

Hai să vedem care ar fi costurile unei vacanțe de trei zile în Malta, având în vedere transportul, cazarea, mâncarea și intrarea la obiectivele turistice.

10 lucruri de făcut și văzut în Malta

10 lucruri pe care trebuie neapărat să le faci în Malta


*Preturile prezentate mai sus sunt in conformitate cu cele de pe site-urile oficiale, din data de 10.12.2021.

*Aceasta este doar o propunere pentru o vacanta do-it-yourself. Noi nu suntem si nu reprezentam o agentie de turism, iar preturile sunt estimative.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.