Turcia

Cave Land Hotel – alegerea perfectă pentru un sejur în Cappadocia

Atunci când ne-am ales hotelul pentru Cappadocia am vrut neapărat să stăm într-un hotel mai rustic, care să ne ducă cu gândul la casele sapate în stâncă și să avem o terasă pe care să putem lua micul dejun. Aceste dorințe ne-au fost îndeplinte de Cave Land Hotel, hotelul de care m-am îndrăgostit la prima vedere! A fost locul în care m-am simțit ca acasă, care m-a cucerit cu aspectul atât de rustic și totodată elegant al camerelor, care m-a impresionat prin ospitalitatea proprietarilor și care ne-a oferit niște peisaje absolut superbe.

Cave Land Hotel a fost alegerea prefectă pentru sejurul nostru în Cappadocia!

Vedere de pe terasa hotelului

În articolul de astăzi m-am gândit să vorbesc strict despre acest hotel, despre facilitățile pe care le oferă, despre costuri, precum și despre motivele pentru care să îl alegi și tu, daca te gândești să vizitezi Cappadocia. Despre acest tărâm fermecat al baloanelor cu aer cald am vorbit într-un articol precedent, pe care te invit să îl citești aici.

Cave Land Hotel este un boutique hotel situat chiar în inima orașului Goreme. Hotelul este destul de mic, având șapte camere la dispoziție și este amenajat în casa în care cei doi frați, actualii proprietari, au copilărit. Din cauza faptului că hotelul a fost la un moment dat o locuință și datorită ospitalității proprietarilor, la Cave Land Hotel te vei simți ca acasă. Mai mult decât atât, camerele au un aspect atat de drăguț încât există riscul să nu îți mai dorești să ieși din casă, iar pe terasa hotelului e atât de multă liniște încât vei avea impresia că stai pe veranda bunicilor.

Curtea hotelului
Intrarea in camera noastra se facea direct din curte

Motive pentru care să alegi Cave Land Hotel

Camera dubla Deluxe

-este situat în inima orasului Goreme, la 5 minute de mers pe jos de centrul orașului și la tot atâtea minute de Sunset Point View.

Sunset Point View – locul perfect de unde poti admira baloanele cu aer cald

-camerele au un design tradițional, baie privată, utilată cu produse cosmetice de bază și aer condiționat. Pe lângă aceste aspecte, camerele au o atmosferă primitoare și sunt foarte curate.

Fiecare camera e dotată cu baie privată

-personalul hotelului (Memo și Ibrahim) sunt cele mai primitoare gazde pe care noi le-am întâlnit de-a lungul timpului. Cei doi vor face tot ce le stă în putință să îți facă șederea cât mai plăcută și relaxantă.

-hotelul oferă un mic dejun variat + ceai/cafea din partea casei

-există și o terasă ce oferă o priveliște uimitoare asupra orașului. E locul perfect din care să admiri cerul plin de baloane, în care să iei micul dejun sau să te bucuri de un moment de liniște

Facilitățile hotelului

-Wifi gratuit

-Parcare publică gratuită, chiar lângă hotel

-Shuttle Service – extra-cost (not am plătit 180 TL/dus-întors/2 persoane

-Terasa cu vedere panoramică asupra orașului

Vedere de pe terasa hotelului

-camere dotate cu TV, aer condiționat și fierbător de apă (+pliculețe de ceai, cafea și zahăr)

Cave Land Hotel Cappadocia

-posbilitatea de a rezerva tururi sau zboruri cu balonul

Puncte negative

Chiar mă gândeam oare ce a fost rău la acest hotel, ce nu ne-a plăcut sau ce considerăm ca ar trebui îmbunătățit, dar nu am găsit niciun minus. Hotelul este perfect pentru un sejur în Cappadocia, motiv pentru care vom mai sta la acest hotel dacă vom mai ajunge prin zonă!

Costuri

Noi am fost la sfârșitul lunii mai și am plătit 90 euro/două nopți/cameră dublă + mic dejun inclus.

Dacă îți planifici o vacanță în Cappadocia și ești în căutarea unui hotel care să îți ofere o experiență unică, atunci Cave Land Hotel este răspunsul. Rezervă acest hotel chiar acum!

39 de comentarii

    1. Si eu zic ca a fost un pret bun, mai ales ca am avut mic dejun inclus si ceai/cafea din partea casei oricand am vrut. Iar camerele au fost perfecte 😀

    1. Datat viitoare nu vom mai rata zborul cu balonul.Cat despre terasa hotelului, as fi putut sta o zi intreaga acolo si nu m-as fi plictitsit de peisaj.

  1. Doamne, mor! Serios mor cu asa poze de acolo! Vestea buna este ca de luni voi lucra la o agentie de turism si voi gasi oferte pentruuuuuuu…. Cappadoccia!!! 🎊🎊🎊🎊

  2. Cappadocia e superba! Imi doresc mult sa ajung si eu acolo! Hotelul este intradevar ceva superb si terasa aceea… ahhh, mi-nu-nata priveliste!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *