Paris ghid de calatorie, Turnul Eiffel poze

Turnul Eiffel e unul dintre cele mai emblematice monumente din intreaga lume, iar fiecare turist isi doreste sa aiba acea poza de pus in rama cu faimosul turn. Sa ai poza perfecta cu tunul Eiffel nu e deloc complicat, tot ceea ce trebuie sa faci e sa gasesti locul potrivit si sa ai rabdare (la fel ca tine mai sunt si alti zeci de oameni care vor sa faca poza perfecta), iar acum te ajut sa gasesti cele mai bune locuri de unde poti fotografia Turnul Eiffel.

Daca nu ai mai fost in Paris, trebuie sa citesti acest mic ghid de calatorie care cuprinde tot ce e bine de stiut atunci cand vizitezi capitala Frantei pentru prima data:

Ce ar trebui sa stii daca mergi prima data in Paris

Cele mai bune locuri de unde poti fotografia Turnul Eiffel

Cele mai bune locuri de unde poti fotografia Turnul Eiffel

Unua dintre cele mai bune modalitati de a admira si fotografia turnul Eiffel e croziera pe raul Sena, pe care o poti rezerva in avans de pe Get yout Guide sau chiar la fata locului. O crozaiera de o ora pe malul Senei costa in medie 20 euro. Daca ideea unei excursii de aces gen iti surande, mai exista si alte locuri de unde poti fotografii superbe cu Turnul Eiffel (atasez aici si o harta, ca sa iti fie mai usor sa le identifici).

Pont Alexander III

Podul Alexandre III leaga cateva dintre cele mai frumoase si importante obiective turistice din Paris: Hôtel des Invalides si Esplanade des Invalides si Grand Palais. E unul dintre cele mai frumoase poduri din Paris, care nu doar ca e incredibil de fotogenic, ci ofera si o priveliste frumoasa asupra faimosului Tour Eiffel. Astfel Podul Alexandre III e unul dintre cele mai bune locuri de unde poti fotografia Turnul Eiffel.

Passerelle Debilly

E podul unde cuplurile de indragostiti agata, confom cliseului, un lacat al ”iubirii”. Aflandu-se mai aproape de trunul Eiffel, Passerelle Debilly e o locatie excelenta pentru a fotografia trunul Eiffel atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte.

Cele mai bune locuri de unde poti fotografia Turnul Eiffel

Jardins du Trocadero

Gradinile de la Trocadero sunt poate cel mai faimos loc atunci cand vine vorba de admirat faimosul turn. Spre deosebire de parcul de langa turn, cel despre care va spuneam ca e plin de sobolani mari si mici, gradinile din Trocadero ofera o priveliste mai frumoasa asupra trunului si e unul dintre singurele locuri din care poti fotografia trunul in intregime.

Place du Trocadero

Un alt loc extrem de cunoscut e Place du Trocadero. Dar ca sa obtii poza perfecta aici, trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare deoarce locul e plin de turisti, care, la fel ca si tine, isi doresc poza perfecta. Totusi, Trocadero e un loc excelent unde sa te retragi seara, sa admiri spectacolul de pe trunul Eiffel si sa te bucuri de energia locului.

Aici e si locul unde trebuie sa fii un pic mai atent la buzunare. You know what I mean 😀

Pont d Alma

De-a lungul Senei, pornind de la podul Alexander III exista numeroase locatii de unde poti fotografia turnul, insa una dintre opririle mele preferate e pont dAlma. Am coborat pe malul raului, iar de acolo am facut niste poze aboslut superbe. Cea mai buna perioada pentru a fotografia turnul, din acest loc, inainte de apus (o ora iniante de apusul soarelui).

Malul Senei – intre Pont Alma si Trocadero

O plimbare pe malul Senei e obligatorie, iar daca vrei sa iti alegi o zona de unde se vede bine. bine Turnul Eiffel, atunci aceea e portiunea dintre Pont dAlma si Trocadero (pe partea cu Trocadero). Acorda-ti cat mai mult timp ca sa te bucuri de plimbare, dar sa faci si niste poze spectaculoase.

cele mai bune locuri de unde poti fotografia Turnul Eiffel.

Cele mai bune locuri de unde poti fotografia Turnul Eiffel

Paris e unul dintre cele mai frumoase orase din Europa si nu e de mirare ca a fost cel mai vizitat oras din lume ani la rand. Iar turnul Eiffel, nu mai are nevoie de nicio descriere, de nicio completare. Asa cum e el, e unul dintre cele mai emblematice monumente din lume, e turnul pe care vrem sa il fotografiem si sa il admiram in fiecare moment din zi si din fiecare unghi posibil. Noi am reusit sa il fotografiem si suntem tare mandri de fotografiile pe care le-am facut. Sper sa te ajute articolul nostru si sa te inspire!


Citeste mai mult: