City break in Sofia | de la 60 euro (zbor + 3 nopti de cazare)

City break in Sofia, Bulgaria

Daca esti in cautarea unei destinatii pentru o escapada de weekend, Sofia ar putea fi o idee buna. Capitala Bulgariei se afla la mai putin de o ora de mers cu avionul, din Bucuresti, iar Ryanair are in luna mai doua zboruri directe pe saptamana, in fiecare luni si vineri. Mai mult decat atat, Sofia e unul dintre cele mai vechi orase din Europa, are o istorie interesanta si este una dintre cele mai ieftine destinatii de city break de pe continent. Astfel, recomandarea mea pentru un city break in luna mai e Sofia, iar ca sa iti fie mai usor, am pregatit petrnu tine si o oferta de calatorie.

City break in Sofia | de la 60 euro (zbor+ 3 nopti de cazare)

Zboruri din Bucuresti:

  • 20-23.05.2022 = 4.99 euro/sens (9.98 euro/dus-intors)

Cazare in Sofia:

  1. Buget mediu
  1. Luxury

Mai multe oferte

Booking.com

Recomandari si sfaturi de calatorie

  1. Transportul de la aeroport in centrul orasului – cea mai ieftina si usoara varianta de transport e metroul. Exista o statie de metroul la Terminalul 2 (daca ajungi la terminalul 1 trebuie sa iei un shuttle spre temrinalul 2. autobusele circula regulat, iar calatoria e gratuita), iar o calatorie cu metroul in Sofia costa 1,6 BGN (aprox. 4 lei)
  2. Ce poti face si vedea in Sofia – Catedrala St. Alexander Nevsky; Bulevardul Vitosha; Muzeul de Istorie; Mosheea Banya Bashi; Complexul Serdica; Piata Centrala din Sofia;
  3. Conditii de intrare in tara (mai 2022) – fara restrictii! Mai multe detalii…

City break in Sofia | de la 60 euro (zbor + 3 nopti de cazare)

Daca acest articol ti-a fost de folos, imparte-l si cu prietenii tai! Iar daca vrei sa primesti mai multe oferte de vacanta, aboneaza-te la blogul nostru (gasesti formularul de abonare in partea de jos a paginii) si da-ne un follow pe Instagram. Ne vedem saptamana viitoare cu mai multe oferte de vacanta.

Important! Aceste oferte sunt valabile pentru perioada specificata in articol si sunt in limita stocului disponibil. Pentru mai multe detalii, consultati site-ul oficial al Ryanair. Preturile nu includ taxele extra: bagaj de cabina, bagaj de cala, check-in in aeroport, locuri preferentiale in avion, etc.

Acest articol nu este sponsorizat!

Citeste si:

Cum economisesti bani in city break-uri? | Vacante la buget

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *