Citybox Oslo: hotelul unde îți faci singur check-in-ul

Revin cu încă un articol despre Oslo, însă de data aceasta aș vrea să vorbim despre cazarea din mult prea scumpul oraș norvegian. Ce-i drept, acesta a fost singurul aspect care ne-a dat reale bătăi de cap întrucât descoperisem ca trei nopți în Oslo puteau fi destul de costisitoare, chiar un pic mai costisitoare decât ne imaginam.

Am exclus din start varianta unui hotel de trei stele și ne-am orientat spre cele mai ieftine opțiuni oferite de booking.com. De asemenea, am luat in considerare și locația cazării deoarece știam ca transportul în comun nu e chiar ieftin și, astfel, nu ne-am dorit să aruncăm cu bani pe mijloacele de transport.

Într-o zi tare norocoasă am găsit o ofertă destul de acceptabilă la Citybox Oslo, un hotel de 3* situat la 2 minute de mers pe jos de gara centrală, de clădirea Operei sau la 10 minute de portul orașului.

Locația? De nota 10. Ne-a ajutat extrem de mult sa economisim timp și bani, mai ales atunci când a trebuit să plecăm spre aeroport la 4 dimineața.

Pret? Hmmm…bunicel. Luând în calcul celelalte prețuri, cât și poziția hotelului prețul a fost unul foarte bun. Pentru cele trei nopți de cazare am plătit în jur de 300 de euro.

Verificând astăzi pe booking, pentru o noapte undeva în luna Aprilie prețul este de 400 de lei camera dublă. Pentru data de 20 Aprilie, Citybox figurează ca fiind cel mai ieftin hotel situat în centrul orașului.

Prețurile pentru o cameră la acest hotel sunt mai ieftine față de celelalte întrucât hotelul economisește din lipsa unor facilitați precum recepție pentru check-in/check-out, camerele nefiind dotate cu televizor sau cu minibar, iar micul dejun este disponibil doar la restaurantul hotelului.

Am fost tare surprinși să vedem că la intrarea în hotel se află trei dispozitive unde îți poți face check-in-ul, cum de altfel a fost și primul hotel unde am văzut această politică. Practic, introduci numărul rezervării, confirmi plata și primește cartelele.

Sursa:TripAdvisor

Camera noastră a fost destul de mică și dotată modest cu un pat, un scaun, o masă, o baie micuța și un geam aproape cât tot peretele. Tare frumoasa era priveliștea de la geam:)) noi îi vedeam pe cei de pe stradă iar ei dacă ridicau un pic privirea ne puteau vedea la fel de bine.

Sursa:booking.com

La sfârșitul sejurului am lăsat cartele într-o urnă la ieșire.

Mai mult decât atât, clienții Citybox beneficiază și de o reducere de 10 % dacă aleg să ia prânzul la restaurantul situat la parterul clădirii, iar 10 % contează în Norvegia 😀

Analizând raportul calitate-locație-preț, hotelul Citybox este o alegere perfectă dacă petreci câteva zile în Oslo. În privința camerelor nu exista nimic de comentat, locația ne-a ajutat să economisim câțiva bănuți, iar prețul este mult mai bun față de celelalte unități de cazare.

 

 

Hai alături de noi!
0

Comments

    1. Post
      Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *