Jurnal de călătorie (1) – viața noastră de zi cu zi

Dragii nostri dragi,

În ultimul timp am fost destul de absenți pe blog și fără să ne dam seama zielele au trecut, iar noi nu ne-am mai întâlnit. Așa de repede zboară timpul… În ciuda faptului că nu am mai fost atât de prezenți online ca înainte, ultimele săptămâni au fost pline de călătorii și activități, astfel că nu ne putem plânge că am stat degeaba sau că ne-am plictitsit prea tare. Nici nu îți dai seama cât de tare ne dorim să avem o săptămână în care sa ne plictisim 😀 Cine nu și-ar dori, până la urmă?

În ultima perioada am călătorit, atunci când nu am călătorit ne-am umplut timpul cu alte activități – nimic special, doar cele de zi cu zi – și am lucrat la blog sau, mai bine zis, la ceea ce se află în spatele blogului. Si cum nu am mai stat de  mult, mult, muuuult timp la povești, m-am gândit să scriu acest articol, în care să vă spunem si voua cum au zburat ultimele două-trei luni.

Dar până atunci, vreau să fac o scurtă paranteză  – Acesta este doar primul articol din seria ”Jurnal de călătorie”, urmând ca în fiecare sâmbătă sa revin cu alte postări în care să vorbim mai mult despre noi, despre pasiunile noastre, despre experiențele și emoțiile trăite, despre orice ne vine în minte. Să spunem că acesta va fi micul nostru loc de întâlnire, unde ne puteți cunoaște mai bine, unde fiecare e liber să intre în discuție , să dezbatem diverse teme, etc. Astfel ca, pentru a putea fi alături de noi te invităm să te abonezi la blog, pentru că, începând de săptămâna viitoare micul nostru jurnal de călătorie va putea fi citit exclusiv de abonații borntotravel.ro. 

În semn de apreciere pentru faptul că ne citiți articolele și că ne sunteți alături, în fiecare luna veți primi câte un mail cu ofertele de călătorie pe care le-am găsit, cu ce promoții mai există si cu un travel tip din partea noastră.Să revenim la oile noastre… 

Deși vara nu este sezonul nostru preferat, cu atât mai puțin când vine vorba de călătorit, în luna augst ne-am facut băgajele și ne-am luat zborul spre Anglia. Incep să cred că într-o viață anterioara am trăit în Anglia, că altfel nu pot să îmi explic de ce sunt îndrăgostită până peste cap de orasele englezești. Astfel că, la începutul lunii august am petrecut 4 zile în Manchester și Liverpool, am vazut lumea de sub umbrele, am dansat în ploaie și ne-am încărcat bateriile. Oh, câtă nevoie am avut de acele zile!

Ulterior, ne-am luat zborul spre Porto unde am petrecut o singură zi, un timp mult prea scurt pentru un oraș așa de frumos, dar suficient cât să ne facă să ne îndrăgostim din nou de Portugalia. Iar din Porto, ne-am întors la viețile noastre de zi cu zi.

În august, am început să lucrez mai mult la ceea ce se află în spatele blogului, ne-am mai planificat vreo două-trei călătorii, am visat cu ochii deschiși la un an sabatic in Asia, am terminat Casa de Papel și Game of Thrones, Stranger Things și Cable Girls și am pregătit două surprize pentru două călătoare norocoase – despre care vom vorbi peste câteva săptămâni. 😀

Am clipit o dată, am clipit de doua ori și septembrie a venit peste noi cu alte două escapade de weekend. Yuhuuu! Prima data am ajuns în mult prea scumpa Copenhaga, și cand spun ”mult prea scumpa”, nu exagerez deloc, iar în săptămâna următoare am ajuns pe un tărâm desprins din povești, în Burges.

În Copenhaga am avut parte de un timp perfect, de plimbări lungi și de o seara în cel mai cool parc de distracții din câte am văzut până acum, iar în Bruges am dormit într-un mic castel, am mâncat ciocolată și ne-am lăsat pierduți pe străzile din piatră, printre căsuțe și canale.

Din păcate, în ultimele săptămâni am alergat contra timpului și am pierdut orice cursă. Nu am mai apucat să vă povestesc mare lucru sau să pregatesc ghidurile de călătorie pentru locurile pe care le-am vizitat, dar sper să ma organizez mai bine, să postez articolele și să vă anunț ce surpize vă așteaptă.

Avem și un anunț de făcut! În 15 zile vom pleca într-un city break pe care îl aveam în plan de anul trecut și pe care îl așteptăm cu nerăbdare! Să ploua cu pierogii! 😀 😀

Până data viitoare, vă dorim să aveți zile pline de soare, să descoperiți destinații noi și să vă planificați vacanțe de poveste!

Kisses and Hugs :* 
Georgiana


Comments

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
   Georgiana

   Iti multumesc! Am invatat o lectie tare pretioasa lunile astea: atunci cand alegi contra timpului nu ai nicio sansa de castig. As vrea ca duminica sa postez partea a doua din jurnal 😊

 1. Denisa

  Eu sunt foarte curioasa cum reusiti sa calatoriti atat de des, jobul vostru implica asta? Pentru ca locurile in care calatoriti sunt minunate!

   1. Post
    Author
  1. Post
   Author
   Georgiana

   Multumim! Din pacate, jobul nostru nu implica calatorii. Noi lucram program normal, ca orice alt om, dar avem un pic mai multa felxibilitate.😊

  1. Post
   Author
 2. Mirela Marin

  Super timp petrecut, super călătorii, trăiri…! Mulțumesc pentru toate călătoriile în care mă porți, pentru toate destinațiile pe care m-ai convins că merită să le pun pe lista mea!
  Succes și multe călătorii!

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
 3. Rox

  Probabil ca este foarte relaxant sa calatoresti atat de mult. Si eu iubesc calatoriile, dar pana acum nu am avut ocazia sa plec prin alte tari. Alte prioritati 😊 Sper sa vizitam mai multe cand mai creste putin baiatul 😁

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
 4. Albu Steluta Georgiana

  Imi place sa citesc despre calatorii si locuri, dar mai ales sa vad fotografii asa frumoase. Citeam zilele trecute un articol pe un alt blog unde cea care scria, povestea cat de fain este intr-o zona din tara, dar ea punea fotografii preluate de la cei care fusesera pe acolo. Nu mi-a placut deloc un astfel de articol . Mi se pare ca vorbesti intr-un mod concret cand adaugi imaginile tale concrete, asa cum o faci tu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *