Madeira – fără restricții pentru cei vaccinați

Madeira ridică restricțiile de călătorie pentru cei care au fost vaccinati anti-COVID-19 cu ambele doze. Astfel că, pentru a fi scutiți de prezentarea unui test PCR negativ, pasagerii trebuie să prezinte un certificat oficial de vaccinare care să includă data la care au fost administrate cele două doze de vaccin, precum și perioada de imunizare pentru vaccinul adiministrat. Certificatul, în limba engleză, trebuie încărcat în aplicația madeirasafe.com înainte de efectuarea călătoriei.

Perla Atlanticului, așa cum mai este denumit arhipeleagul Maderia, este situat în oceanul Atlanic, în partea de vest a Africii, între insulele Tenerife și Azore. Acesta a luat nașterea în urma unor erupții vulcanice și este format din patru insule, dintre care doar Madeira și Porto Santo sunt locuite.

Sursa foto: VisitMadeira
Sursa foto: VisitMadeira
Sursa foto: VisitMadeira

Passagerii care nu sunt vaccinați, pot vizita în continuare Madeira, însă aceștia trebuie să prezinte un test PCR negativ sau să se supună testării gratuite pe aeroport. Cei care optează pentru efectuarea testului PCR in aeroport (Funchal sau Porto Santo), trebuie să se izoleze la unitatea de cazare până la sosirea rezultatelor ( cca. 12 ore).


Booking.com

La capitolul restricții interne, trebuie menționat faptul că în Madeira restaurantele se închid la ora 18:00 în timpul săptămânii, și la ora 17:00 în zilele de weekend.

Pentru mai mai multe informații accesați sursa acestui articol: www.visitmadeira.pt

Articole recomandate

3 comentarii

  1. Buna ziua, unde ati gasit aceasta informatie, intrucat nu o regasesc pe site-ul Mae?

  2. […] și câteva locuri care au scos această restricție pentru cei vaccinați cu ambele doze – vezi aici despre ce este vorba), iar lucrul acesta nu doar că ne mărește bugetul alocat unei vacanțe, dar ne complica un pic […]

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *