O săptămână în Malta – de la 122 euro/pers – zbor+cazare

Vremea de octombrie parcă ne face să visăm și mai mult, să stăm în casă și să planificăm călătorii. Zilele trecute vă povesteam că am fost destul de absenți, că nu am mai apucat să publicam poveștile noastre din călătorii și nici să postăm super ofertele pe care le-am găsit pentru toamna aceasta. Dar până aici ne-a fost! A venit momentul să vă prezentăm prima noastră propunere de vacanță pentru luna noiembrie!

O săptămână în Malta – de la 122 euro/pers/ zbor+cazare

Malta e despre soare, mare și palmieri, plaje cu nisip sau stâncoase, istorie, orașe cu străduțe înguste, numai bune să te rătăcești un pic, uși și ferestre colorate, mâncare bună, dar și aglomerație, haos și multă, multă căldură. Din momentul în care vei ieși din aeroport vei descoperi că totul este atât de diferit față de ceea ce ai văzut până acum, că există un mixt perfect între Orient și Europa, clădiriile te vor duce cu gândul la Africa de Nord, malteza o să ți se pară o adunatură de litere puse în tot felul de combinații greu de înțeles, iar atmosfera generală se poate descrie în doar trei cuvine, ”dolce far niente”. Acolo parcă ești rupt de lume și nu doar geografic, parcă singura grijă a oamenilor e să stea la soare și sa se bucure de tot ceea ce au în jurul lor. Voi fi veșnic îndrăgostită de acestă țară!

Despre Malta am tot vorbit pe blog, iar dacă nu ai citit articolele pe care le-am scris despre țara scăldată în soare, atunci te invit să o faci chiar acum.

10 lucruri de făcut și văzut în Malta

Costurile unei vacanțe de trei zile în Malta

Malta: transport în comun vs. mașină

Malta: țara scăldată de soare și de valurile Mediteranei

Pentru astăzi v-am pregătit o super-ofertă care sună în felul următor: un zbor dus-întors, 15-22.11.2019, 7 nopți de cazare, de la 122 euro/persoană. Sună bine?

Valletta

Hai în Malta!

Zbor Cluj Napoca – Malta – 12.11.2019 – 22.11.2019 = 34 euro/persoană (zbor operat de Wizz Air)

*există și variante de zbor din București, dar sunt ceva mai costisitoare 😀

Cazare in Malta

Oriana at the Topaz Hotel – 175.65 euro/cameră twin cu balcon/7 nopți ( 87.82 euro/persoană)
Porto Azzurro Aparthotel – 186 euro/ studio/ 7 nopți (93 euro/persoană)
Sunflower Hotel – 242 euro/ superior double/ 7 nopti + mic dejun (121 euro/persoană)
AX Sunny Coast Resort & Spa – 290.50/one bedroom apartment/7 nopți (145.25 euro/persoană)
Azur Hotel by ST Hotels – 317 euro/standard double/ 7 nopți + mic dejun (158.5 euro/persoană)

Acesta a fost propunerea noastră pentru o vacanță în mijlocul lunii noiembrie. Noi îți urăm încă de pe acum ca ultimele luni din an să fie plin de zile frumoase și călătorii interesante, iar dacă ai ales să profiți de această ofertă, îți dorim să ai parte numai de vreme bună în Malta!

*prețurile pentru biletele de avion sunt în concordanță cu cele de pe site-ul oficial WizzAir din data de 08.10.2019. Acestea se pot schimba de la o zi la alta.

*prețurile pentru cazare pot suferi modificari in functie de disponibilitatea și ofertele existente pe booking. com

*dacă vrei să primești mai multe oferte de călătorie te invităm să te abonezi la blog (găsești formularul în colțul din dreapta jos)

Hai să explorăm lumea împreună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *