Ofertă city-break Varșovia – de la 130 euro (zbor+ 3 nopți cazare)

Situată pe malul Vistulei, Varșovia este un oraș al contrastelor unde clădirile mai vechi sau blocurile comuniste stau în umbra zgarie-norilor de sticlă si unde căsuțele colorate din centrul vechi parcă sunt desprinse din basme. Capitala Polonei este și orașul care a renăscut din propriile ruine după ce armata nazistă a disturs orașul in proporție de 85 %, majoritatea clădirilor din zona istorică fiind reconstruite pe baza vechilor planuri sau picturi. Deși nu poate fi comparată cu  Londra sau Paris, Varșovia are un farmec aparte și cred cu tarie că merită să se numere printre cele mai frumoase capitale europene.

În articolul de astăzi vă prezentăm propunerile noastre pentru un city-break în Varșovia, în luna august.

City-break în Varșovia 21-25 August – de la 130 euro/persoană (zbor+cazare)

Zbor București – Varșovia, joi – 22.08.2019 = 199 lei (zbor operat de Wizz Air)

Zbor Varșovia – București, duminică- 25.08.2019 = 149 lei (zbor operat de Wizz Air)

Total: 348 lei/persoană

*Prețul biletelor de avion sunt în concordanță cu cele de pe site-ul oficial wizzair.com din data de 03.07.2019. Acestea pot suferi modificări de la o zi la alta.


În privința cazării, am ales 4 variante, pornind de la un hotel de patru stele și ajungând la varianta unui apartament. Toate unitățile de cazare menționate mai jos sunt situate în centrul orașului. De asemenea, prețurile sunt orientative, înturcat acestea pot suferi modificări în functie de ofertele existente pe booking.com.

Mercure Warszawa Centrum **** – 208 euro/3 nopți/cameră dublă (106 euro/persoana)

Hotel Gromada Warszawa Centrum *** – 147 euro/3 nopți/cameră dublă (73,5 euro/persoana)

Hotel Mazowiecki * – 130 euro/3 nopți/cameră dublă (65 euro/persoana)

Słoneczny apartament Bracka – 107 euro/3 nopți/cameră dublă (53,5 euro/persoana)

Alte variante de cazare:

Booking.com

Ce pot face într-un city-break în Varșovia?

Un city break în Varșovia trebuie să cuprindă o plimbare prin centrul istoric, un selfie cu sirena – considerată protectoarea orașului, o vizită la Palatul Regal, un prânz la Zapiecek Pierogi House, un moment de relaxare în parcul Lazienki – cel mai mare parc al Varșoviei întins pe o suprafață de 74 hectare, o vizită Palatul Culturii – cadoul oferit de  Stalin din partea URSS-ului, și nu în ultimul rând, o călătorie în timp la Uprising Museum (Muzeum Powstania Warszawskiego) pentru a înțelege mai bine ce a însemnat cel de-al Doilea Război Mondial.

Planifică-ți ACUM călătoria în Varșovia!

Pentru biletele de avion:

Pentru cazare:

Aceasta a fost propunerea noastră pentru un city break în luna august. Ne vedem în 24 iulie cu o noua destinație ideală pentru o escapadă de weekend.

Dacă vrei să fii la curent cu toate postările noastre, nu uita să ne dai un like pe pagina de Facebook, un follow pe Instagram sau un subscribe pe blog. Noi te așteptam cu multe alte articole și oferte de călătorie!


Miercurea ai din plin Farmec! Plasează o comandă de minim 89 de lei pe farmec.ro și primești o borseta minitravel, perfectă pentru călătorii.

Comments

  1. Post
   Author
 1. Izabella

  Wow, chiar aş vrea să fac o călătorie în timp la Uprising Museum. Preţurile mi se par ok. Mi-ar prinde bine o escapadă, mai ales că acum nici nu trebuie să planific nimic. Mi-ai planificat tu city breakul. Mulţumesc Georgiana!

  1. Post
   Author
   Georgiana

   E o destinatie tare accesibila din punct de vedere financiar! Preturile sunt poate chiar un pic mai mici decat in Bucuresti:D

 2. Elvira

  E pe lista mea de ceva timp. Am o atracție aparte față de această țară
  așa că sper să se împlinească dorința de a o vizita. Chiar strâng informații.

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *