Pandantive personalizate pentru călători și pasionați de călătorii

Ți s-a întâmplat vreodată să fii în vacanță, într-o destinație mult visată, și să fie atât de frumos încât să îți dorești să oprești timpul în loc? Mie mi s-a întâmplat aproape de fiecare dată! De multe ori mi-am dorit ca timpul să își ia și el concediu și să îmi dea un pic de răgaz, să mă mai bucur de o plimbare pe malul mării sau prin locurile preferate, să mă mai lase să descopar orașul, să prind și mai mult din atmosfera locului respectiv și să o duc cu mine acasă. Călătoriile și experiențele trăite pe parcursul acestora vor dăinui veșnic. Mereu îmi voi aminti de plimbările din Picadilly sau de New York-ul văzut din Empire State Building; de frumusetea Alpilor Elvetieni sau de serile petrecute în fata faimosului Le Tour de Eiffel, ascultând diferiți cântăreți stradali.

Sursa foto: www.etsy.com

Cum nu pot opri timpul, încerc pe cât posibil să imortalizez fiecare moment, aparatul de fotografiat fiindu-mi un ajutor de nadejde în această situație. Deși fotografia rămâne marea mea pasiune, de ceva timp atenția mi-a fost captată de ”pandantivele călătoare”, așa cum eu le numesc. Cu alte cuvinte, aceste „pandative călătoare” sunt simple bijuterii din argint sau aur, gravate cu diverse mesaje, în formă de continente, țări, avioane, pașaport sau busolă, hartă, glob pământesc sau un monument reprezentativ. Pot lua orice formă îți dorești!

Un pandantiv personalizat îți poate aduce aminte de cea mai frumoasă vacanță, de locul care ți-a rămas în suflet, de un monument preferat sau de țară mult îndragită. Un pandativ poate fi amintirea primei călătorii cu avionul sau a primei vacanțe cu persoana iubită. Un pandativ poate avea gravat un mesaj care să te reprezinte, care să te motiveze să călătorești mai mult.

Pentru a realiza aceste pandative finuțe, delicate și deosebite, am apelat la un gravator laser BML-FC de la Bodor, special conceput pentru gravarea metalelor: argint, aur, alamă, aluminiu, oxel inoxidabil, s.a.m.d. De asemenea, capul de gravat SCANLAB permite o scriere rapidă, cu până la 800 de cuvinte pe secundă.

”Iată, pe scurt, câteva din caracteristicle definitorii ale acestui gravator laser:

  • Conexiune USB;
  • Format compact. Se poate aseza pe birou;
  • Cap de scriere SCANLAB (Germania);Lentilă NORTH-SMITH (SUA);
  • Geam de protecție;
  • pereții laterali se pot deschide iar ușa frontală se poate elimina pentru a face loc unor obiecte foarte mari ce urmează a fi gravate;
  • Masa de lucru este motorizată;
  • Se poate focusa prin măsurare sau cu două puncte roșii;
  • incude pedală de control pentru serii mari;
  • Se poate atașa optional un suport rotativ pentru inele, verighete etc.” (Sursa: www.bodorlaser.ro)

Pandantivele personalizate sunt cadoul ideal pentru prietena/colega/sora pasionată de călătorii. Sunt convinsă că îi vei face o bucurie uriașă dacă îi vei oferi un astfel de accesoriu, un pandantiv care să îi aduca aminte de prima ei vacanță. Un accesoriu care să o reprezinte. În continuare îți voi prezenta câteva idei pentru pandantive gravate, perfecte pentru călători și pasionați de călătorii.

 Un pandantiv care să îți aducă aminte de cel mai frumos și deosebit loc vizitat pana acum

Cu toții avem acel loc care ne-a rămas în suflet, de care ni se face adesea dor și în care ne dorim să ne întoarcem la un moment dat, fie doar pentru o zi. Cum ar fi sa poți avea la gât un pandantiv care să îți aducă aminte de orașul respectiv, iar de fiecare dată când îl vei vedea, să îți amintești cu nostalgie de zilele petrecute acolo, de ceea ce ai experimentat, de trăirile și emoțiile pe care acel loc ți le-a oferit?

Sincer, mie mi-ar fi destul de greu să aleg un singur loc, sa ma hotarasc între Londra sau New York, între Amsterdam sau Paris. Dar cine spune că nu putem avea mai multe accesorii?!

*Poate fii harta țării preferate sau un monumet reprezentativ din acea țară/oraș (Big Ben, Coloseum, Turnul Eiffel, etc).

Citatul preferat

Pandantivele gravate cu mesaje sau scurte citate motivaționale sunt nemuritoare. Poți face cadou un pandantiv pe care să fie gravat citatul ei preferat, cel care o inspiră să călătorească mai mult. În acest fel, își va aduce aminte că e momentul să plece într-o nouă călătorie!

Sursa foto: www.etsy.com

Harta lumii, pașaport, avion, busolă, valiză

 Aceste patru modele sunt definiția perfectă a călătorului. Orice călător petrece destul de mult timp cu harta în mână, fie ea fizică sau virtuală. Călătorul are nevoie de pașaport, iar avionul este cel mai la îndemână mijloc de transport. Călătorul are mereu un bagaj pregătit, pentru că nu se știe niciodată când îi vine dorul de ducă. În final, cu toții avem nevoie de o busolă care să ne ducă în direcția  cea bună sau să ne arate drumul spre casă.

Sursa foto: www.etsy.com

 

Colop Romania mi-a făcut cunoștință cu gravatoarele laser Bodor, care mă ajută să îmi pun în practică creativitatea și să imortalizez , sub forma unor mici accesorii, cele mai frumoase momente din călătoriile mele sau a celor din jurul meu. Dacă ai o prietena pasionată de călătorii, surprinde-o cu un pandantiv „călător”! Ea, pur și simplu, îl va iubi!

 

 

***

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2018

 

Hai alături de noi!
0

Comments

  1. Pingback: Proba 8. Creativitate și profitabilitate cu Bodor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *