Site web: www.borntotravel.ro

Administrator: Georgiana Mihuț

Acest site folosește cookie-uri pentru a personaliza conținutul de pe site, pentru îmbunătățirea utilizării acestei pagini de internet, pentru a analiza traficul și pentru a oferi funcționalități specifice pentru social media.

Folosim Google Analytics 

Cookie-urile ne oferă posibilitatea de urmări traficul generat de site, iar prin intermediul Google Analytics colectăm date cu caracter personal precum: adresa IP a utilizatorului, pe baza căreia se stabilește locația (orașul și țara), operatorul de internet, limba,  paginile pe care acesta le-a accesat precum și timpul petrecut pe fiecare pagina în parte.

De asemenea, site-ul nostru  mai colectează date personale prin:

  1. Abonarea la newsletter.

Prin abonarea la newsletter noi vom intra în posesia adresei de e-mail, numele și adresa IP a abonatului. Abonarea este voluntară. Mai jos, îți voi explica și pași pe care îi poți face în cazul în care nu mai dorești  să fii abonat.

2. Comentarii

În momentul în care vei dori să îmi lași un comentariu pe acest site, ți se vor cere câteva date precum adresa de e-mail și un nume, și implicit adresa IP.

3. Formulaul de contact

Atunci când vei dori să iei legătura cu noi prin intermediul formularul de contact afișat pe site, noi vom colecta adresa de e-mail, numele și adresa IP pentru a putea facilita comunicarea, dar și pentru a ne ajuta la detectarea spamului.

Ce facem cu datele tale? Ce drepturi ai asupra lor?

Datele tale rămân în siguranță la noi, însă dacă îți dorești ca noi să nu mai păstrăm aceste informații ne poti cere să le ștergem, iar noi avem obligatia de ați trimite o fișă de export a tuturor datelor pe care le deținem despre tine.

Pentru dezabonarea de la newsletter-ul nostru, este suficient să ne lași un mesaj prin care să îți exprim această dorință, iar noi vom lua toate măsurile necesare.

 

Pentru mai multe informații nu ezita să ne contactezi la adresa de e-mail: mihutgeorgiana96@gmail.com