Primăvara răsar ghioceii și probele la Spring SuperBlog

Vine, vine primăvara…cu o nouă provocare! Luna martie începe în forță cu o nouă competiție pentru bloggeri, pe care nu putem să o ratez.

După 1 an și jumătate, timp în care nu m-am considerat suficient de pregatită pentru această competiție, mi-am luat inima-n dinți și m-am înscris la SuperBlog, ediția de toamnă. Din păcate, nu am reușit să particip la toate probele, însă sunt extrem de mândră că am participat la primele 9 probe și că am obținut între 94 și 97 de puncte la 7 din 9 probe. Iar la finalul competiției, am reușit să mă clasez pe locul 106.

Ghiocei și SuperProbe

Cum vor răsări ghioceii, așa vor aparea și probele, emoțiile, nervii (câteodată), dead-line-urile, dar și notele. SuperBlog este genul de competiție care reușește să te țina în priză, cu trei probe pe săptămână, în fiecare luni, miercuri și vineri.

Ce obiective am?

 • să particip la toate probele și să obțin statutul de finalist
 • să obțin note mai bune decât în ediția precedentă
 • să respect toate dead-line-urile
 • să îmi fac un obicei din a scrie 3 articole pe săptămână

Ce este SuperBlog?

SuperBlog este o competiție ce se adresează tuturor bloggerilor, indiferent de nișa blogului sau a traficului, și în care creativitatea este pusă la mare încercare. Pentru mai multe informații despre SuperBlog, te inivt să accesezi acest link.

Acestea fiind spuse, mă așteptă aproximativ 2 luni pline de SuperProbe. Prima probă din competiție mă îndeamnă să vă povestesc despre prima mea vacanță!

Stai pe aproape!


Hai alături de noi!
0

Comments

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
   Georgiana

   Multumesc frumos! Data trecuta am stat mai mult in umbra. 😀 Din pacate, nu o sa ne vedem la gala, stiu inca de pe acum ca nu voi putea participa.

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *