Rețeta bucătăriei perfecte by Somproduct

Spațiul alocat bucătăriei este la fel de important precum dormitorul sau living room-ul, de aceea, acord foarte mare atenție modului în care acesta este amenajat. O bucătărie decorată corespunzător, cu mobilă și ustensile de gătit de calitate poate transforma o simplă nevoie într-o adevărată pasiune. Recunosc că îmi petrec foarte mult timp în bucătărie, iar de fiecare dată când am fost nevoită să renovez sau să reorganizez acest spațiu, am apelat la ajutorul unor profesionșiti. Astfel, am găsit acest site, care îmi pune la dispoziție tot ceea ce am nevoie pentru a avea o bucătărie perfectă: de la mobilă sau decorațiuni, la articole de gătit sau servit.

Cu Somproduct, am găsit rețeta unei bucătării perfecte.

Ingrediente:

 • o mobilă de bucătărie funcțională,
 • electrocasnice: frigider, aragaz, cuptor, hotă și mașina de spălat vase,
 • un set de vase pentru gătit de înaltă calitate,
 • un set de cuțite și accesorii (suport+tocător),
 • Accesorii pentru cuptor (tăvi, mănuși protecție),
 • Tacâmuri,
 • Farfurii și boluri colorate,
 • pahare simple și elegante,
 • un loc de luat masa alături de cei dragi,
 • decorațiuni ce vor da personalitate bucătăriei tale,
 • un raft cu cărți de rețete,

Instrucțiuni:

O bucătărie perfectă necesită o mobilă funcțională, cu numeroase compartimente în care îți poti organiza, după bunul plac, toate ustensilele pe care le folosești în timpul gătitului. Mobila poate fi considerată piatra de temelie a bucătăriei.

Odată așezată mobila mult visată, atenția se va îndrepta spre acele electrocasnice esențiale în orice bucătărie: frigider, aragaz, cuptor, hotă și mașina de spălat vase. Personal, nu pot să îmi imaginez o bucătărie fără aceste lucruri.

O bucătărie perfectă necesită oale de calitate

Poate fi greu de crezut, dar vasele în care gătim influențează semnificativ gusutul mâncării. Așadar, o bucătărie perfectă trebuie să aibă oale și tigăi de calitate, confecționate dintr-un material rezistent și antiaderent. Somproduct pune accentul pe calitatea produselor, iar la ”subcategoria oale” vei găsi exact ceea ce ai nevoie.

Sursa foto: www.somproduct.ro

Sfat: nu uita să introduci pe lista ta și o oală sub presiune. Cu ea, vei economisi timp atunci când vei avea de pregătit supe, tocănițe sau alte preparate ce necesită un timp mai lung de gătire.

Dupa ce am realizat cu succes cei trei pași, putem trece la achiziționarea unui set de cuțite și tocatoare. Alege un set de cuțite potrivite pentru un masterchef, iar bucătăria ta va fi cu un pas mai aproape de perfecțiune.

Sursa foto: www.somproduct.ro

Cine iubește mâncarea la cuptor să ridice mâna sus! Eu! Eu! Eu! Sunt o mare fană a preparatelor la cuptor, tocmai de aceea, acord o foarte mare atenție vaselor pe care le folosesc.

Sfat: Tăvile de ceramică sunt perfecte pentru gătirea legumelor, a cărnii sau a pastelor italienești la cuptor. Mai mult decât atât, aspectul rustic al acestora te va purta cu gândul la preparatele tradiționale ce la savurai în copilărie.

Sursa foto: SomProduct Romania (@somproduct.ro)

Atenție la caldură! Manușa cu protecție termică va fi cel mai bun aliat al tău atunci când vei găti delicii la cuptor.

Furculița în stânga, lingura de supă și cuțitul în dreapta, iar lingurința de desert în față, patru accesorii de nelipsit din bucătărie. Un set de tacâmuri din oțel inoxidabil vor aduce un pic de strălucire la fiecare masă.

Sursa foto: www.blog.somproduct.ro

Un pic de culoare la masa ta

 Farfuriile și bolurile colorate au responsabilitatea de a pune un strop de culoare pe masa ta. Eu optez pentru vesela din porțelan datorită aspectului strălucitor și a rezistenței în timp. Pur și simplu nu îmi pot imagina bucătăria fără aceste lucruri colorate.

Sursa foto: SomProduct Romania (@somproduct.ro)

Paharele sunt esențiale în bucătărie. Pentru a nu avea prea multe bătăi de cap, optez pentru un set de pahare simple dar elegante, potrivite pentru orice ocazie, fie că vorbim de un prânz între prieteni sau de o cină festivă de Crăciun.

Orice bucătărie trebuie să aibă un loc unde cei dragi pot lua masa împreună. Așadar, lasă-ți imaginația să zburde și surprinde-ți invitații cu o masă frumos aranjată. Somproduct îți pune la dispoziție atât mese și scaune, cât și accesorii pentru decorarea mesei în funcție de ocazie.

Sursa foto: www.somproduct.ro

Sfat: Încearcă să îți decorezi masa în funcție de anotimp sau sărbătoare. Primavara te poți baza pe culorile pastelate și pe aranjametele florale, vara alege veselă în culori vii, toamna mergi pe o paletă de culori ruginii, alături de câteva lumânări și decorațiuni specifice, și iarna poți opta pentru acele culori reci ce vor scoate în evidență atmosfera călduroasă și primitoare a gazdei.

Oferă personalitate bucătăriei tale

O bucătărie perfectă înseamnă o bucătărie cu personalitate. Decorează-ți bucătăria cu tablouri și flori, îmbracă ferestrele cu draperii sau perdele, folosește perne colorate pentru scaune, fețe de masă sau recipiente chic pentru depozitarea alimentelor. Pune-ți amprenta în bucătărie în cel mai creativ mod posibil!

Un raft cu rețete și sfaturi de bucătărie este de nelipsit. Cărțile de bucătărie te vor ajuta să îți îmbunătățești preparatele și să îi impresionezi pe cei dragi cu cele mai delicioase mâncăruri.

Sursa foto: www.blog.somproduct.ro

Într-o bucătărie perfectă, gătitul se va transforma din nevoie în pasiune. Somproduct te ajuta să îți amenajezi bucătăria visurilor tale și să o utilezi cu ustensile de calitate, ce te vor ajuta să îi răsfeți pe cei dragi cu cele mai delicioase preparate. Acum, gătitul e mai simplu ca niciodată!

 

***

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2018.

 

 

Hai alături de noi!
0

Comments

 1. Pingback: Proba 3. Transformă gătitul în pasiune în bucătăria ta de vis!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *