Spune-le părerea ta într-o recenzie video, iar ei te premiază!

Vrei să îți renovezi locuința sau să îți consturiești o casă de la zero? Nu ești în domeniu și nu știi exact ce fel de materiale să alegi? Ai apelat la serviciile unui consultant, iar el ți-a făcut o listă foarte lungă, cu produse și mai scumpe? Și, totuși, nu ai timp să alergi de la un depozit la altul, în căutarea celor necesare? Ți s-a mai întâmplat să comanzi anumite materiale, iar acestea să fie distruse în timpul livrării? Dacă și tu ești într-o situație de acest tip, ei bine, poți răsufla liniștit! Astăzi, îți voi răspunde la toate aceste întrebări și îți voi oferi soluția salvatoare a problemelor tale legate de achiziționarea materialelor de construcții.

Sursa foto: www.vindem-ieftin.ro

La Casa de Comenzi găsești tot ceea ce ai nevoie, la cele mai bune prețuri!

Ce este mai exact Casa de Comenzi?

Vindem-ieftin.ro sau Casa de Comenzi este un concept unic în România. Așa cum reiese din denumire, acest site îți pune la dispoziție tot ceea ce ai nevoie în materie de materiale de construcții. Tot ceea ce trebuie tu să faci e să îți întocmești o listă cu materialele necesare, să comanzi online și să aștepți venirea comenzii.

Acest site le o oferă clienților săi o gamă variată de materiale de construcții:

 • materiale pentru fundație și structură
 • acoperișuri (tablă, țiglă,etc) și izolații
 • ferestre ADF
 • vopseluri, lavabile, lacuri, plăci OSB, gresie, faianță, parchet, tapet și multe alte produse ce te vor ajuta să îți pui la punct interiorul casei
 • instalații termice, electrice și sanitare
 • termoizolații
 • materiale pentru amenajarea exteriorului

Găsești tot ce ai nevoie într-un singur loc!

Și dacă nu știu care material este mai potrivit pentru ceea ce am eu nevoie?

Nu știi dacă să optezi pentru polistiren sau vată bazaltică, izolație cu celuloză sau cu spumă poliuretanică, lavabil sau tapet? În această situație, răspunsul este ”consiliere gratuită”, chiar din partea Casei de Comenzi. Un consultant îți va clarifica orice nelămurire și te va ajuta să alegi cele mai potrivite materiale. Nefiind un magazin propriu-zis, consultantul nu va încerca să te convingă să iei un anume produs, care se află pe stoc și care ar trebui rulat, ci va căuta cea mai bună variantă pentru tine.

Sursa foto:Vindem-Ieftin.ro (@vindemieftinro)

Fără bătăi de cap! Comanzi online – simplu și rapid!

În ziua de azi, suntem mai mereu contra cronometru și drept urmare, comenzile online ne ajută să economisim un timp semnificativ, pe care îl putem petrece cu cei dragi. Casa de Comenzi ține la timpul tău, oferindu-ți posibilitatea de a fi la câtvea click-uri distanță de ceea ce ai tu nevoie. De-ndată ce ai lista cu necesarul de materiale, poți plasa comanda online, iar ea va fi preluată de profesionști. Mai mult decât atât, comanda îți va fi livrată în cel mai scurt timp posibil.

Ce fac dacă pachetul va veni cu defecte survenite în timpul livrării?

Cu toții am pățit asta măcar o dată! Însă, de data aceasta nu trebuie să ne facem griji! Vindem-ieftin.ro pune accentul pe livrarea intactă a produselor, deja ambalate corespunzător. Întrucât, materialele sunt ridicate direct de la producator, ne mai fiind redepozitate în alte spații, acestea vor ajunge în condiții foarte bune la destinatar.

Ieftin? Cât de ieftin?

Să presupunem că ai nevoie de țiglă metalică, iar cineva te-a sfătuit să mergi la un hypermarket de bricolaj din oraș. Alegi țigla mult dorită, iar la casă plătești un preț, ce include prețul propriu-zis al materialului (cel provenit de la producător), depozitarea lui, adaosul comercial și transportul (dacă se aplică). Cu alte cuvinte, plătesti poate cu 20% mai mult.

Apelând la serviciile oferite de vinde-ieftin.ro vei fi scutit de de adaosul comercial, deoarece toate materialele vin de la producător, la prefțul aferent. 

Vindem-ieftin.ro te premiază!

Spuneți părerea într-un filmuleț și vei beneficia de o reducere de 100 de lei la următoarea comandă pe vindem-ieftin.ro Casa de Comezi! Pentru a intra în posesia premiului, urmează acești pași:

 1. Realizează o scurtă recenzie video în care să surprinzi livrarea produselor
 2. Încarcă acel video pe site-ul vindem-ieftin.ro
 3. Distribuie clipul video pe pagina ta de facebook pentru a le face și prietenilor tăi cunoștință cu acest magazin online.

Să cumperi materiale de construcții e mai simplu ca niciodată.

 

***

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2018.

Hai alături de noi!
0

Comments

 1. Pingback: Proba 4. Puterea unui testimonial video! Vezi și crezi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *