TAROM introduce trei curse directe din Oradea spre Italia și Spania

În aceeași săptămână în care  Ryanair efectuează ultimele zboruri externe cu plecare din Oradea, TAROM vine cu o veste bună, anunțând introducerea unor noi curse spre Italia și Spania. În urmă cu câteva ore, directorul companiei aeriene naționale, Wolff Werner-Wilhem, a menționat că aeronavele TAROM vor efecuta zboruri pe rutele Oradea-Milano Malpensa, Oradea-Roma Fiumicino și Oradea-Barcelona El Prat, începând cu data de 1 decembrie 2018.

Se preconizează că vor exista două zboruri săptămânale spre Barcelona și trei zboruri spre Italia. Totusi, orarul exact al zborurilor va fi făcut public în săptămânile următoare.

Cât va costa un bilet dus-întors?

Pentru cursele spre Italia, prețul unui bilet dus-întors va porni de la 99 de euro, în timp ce bilet dus-întors pe ruta Oradea-Barcelona va costa între 150-180 de euro.

Deși prețurile sunt semnificativ mai mari față de ceea ce mari operatori low-cost ne oferă, TAROM compensează prin oferirea unor servicii auxiliare, pentru care nu percep niciun fel de taxe (bagaj de cala, catering la bord, etc). Aceste lucruri fiind din ce în ce mai costisitoare atunci când vorbim de Ryanair sau Wizz Air.

Servicii incluse în prețul biletului:

 • Bagaj de cală 23kg
 • Bagaj de mână/cabină 10kg
 • catering la bord
 • check-in în aeroport
 • alegerea locului

În prezent, TAROM operează câteva curse săptămânale pe ruta Oradea-București Otopeni.

 

 

 

Hai alături de noi!
0

Comments

  1. Post
   Author
 1. daiana

  Preturile dunt avantajose si chiar imi place sa calatoresc cu tarom. Asa ca o sa tin cont de sfaturile tale data viitoare cand plec intr-o vacanta.

  1. Post
   Author
   Georgiana

   Intr-adevar au preturi cat decat avantajoase, mai ales daca luam in considerare serviciile oferite. Uneori au si oferte.:D Ma bucur sa aud ca blogul meu iti va fi de folos in viitor. Iti doresc sa ai parte de cat mai multe calatorii si expereiente minunate! 🙂

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
   Georgiana

   Noi suntem mai aproape de Timisoara, dar la nevoie, mai apelam si la aeroportul din Oradea 😀 Cine stie, poate si cel din Satu-Mare se va extinde 😀

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *