Thailanda redeschide granițele pentru turiștii vaccinați!

Thailanda plănuiește să redeschidă granițele pentru turiști, începând cu data de 1 iulie 2021. Însă, nu fără anumite condiții…

Începând cu luna iulie, Thailanda dorește să își deschidă granițele pentru turiștii vaccinați, cu mențiunea că aceștia trebuie să provină din țări catalogate “low-risk”. De asemenea, este de menționat faptul că turiștii trebuie să facă o primă oprire în Phuket, insula fiind desemnată poarta de intrare în țară. În acest caz, vizitatorii se pot caza doar în hoteluri aprobate de către
Safety & Health Administration, pentru primele 7 nopți, timp în care pot explora insula în voie, respectând normele de igiena și distanțare . Mai apoi, după cele 7 zile petrecute în Phuket, turiștii sunt liberi să călătorească și în alte locații din țară.

De asemenea, călătorii vor fi nevoiți să prezinte un test PCR negativ nu mai vechi de 72 ore, la îmbarcare.

Eu v-aș sfatui să nu vă grăbiți cu planificarea uni vacanțe în Thailanda, chiar dacă îndepliniți toate condițiile. Situația nu e stabilă și pot aparea multe modificări care vă vor da doar batai de cap.


Știri: În momentul de față, Thailanda se luptă cu cel mai mare val de infectări și decedați din cauza virsului SARS-COV II de la debutul pandemiei. Totuși, ministrul Turismului preconizează că până la sfârșitul acestei luni, regiunea Phuket va avea 0 cazuri de Covid-19 . On Bangkok Post, Ministrul Turismului a spus că se va lua în considerare introducere unei taxe de 300 baht pentru toți turiștii străini, începând cu luna ianuarie.

Sursa 1, Sursa 2


Dacă vrei să fii la curent cu alte știri și noutați de prin lume sau daca pur și simplu ai nevoie de un pic de inspirație, hai pe Instagram sau abonează-te la blogul nostru.

Citește și:

Articole recomandate

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *