Hotel in Sofia Bulgaria RecenzieHotel in Sofia Bulgaria Recenzie

Sofia nu e primul loc care îți vine în minte atunci când te gândești la o vacanță în Bulgaria, dar dacă ești în căutarea unei destinații pentru un citybreak, Sofia ar putea să fie o idee bună. Noi avem Sofia pe listă, iar când am găsit biletele de avion – chiar și din București există câteva zboruri directe – ne-am hotărât că la începutul primăverii să mergem în capitala Buglariei. Am luat repede, repede biletele, ne-am luat rucascul în spate, am rezervat un hotel drăguț, iar într-o sâmbătă am luat orașul la pas, în căutarea celor mai frumoase și interesante obiective turistice. Până să fac un mic-mic ghid de călătorie despre Sofia, aș vrea să vă vorbesc, intr-o noua sectiune pe blog – #Best Hotel in Town (Honest Review), despre hotelul care ne-a găzduit și în camerele căruia ne-am găsit refugiul, despre The Moon Boutique Hotel Sofia Bulgaria, care ne-a oferit o cameră super cozy și care ne-a răsfățat cu ceai bun și croissante homemade. Despre The Moon Boutique Hotel, Sofia Bulgaria…

The Moon Boutique Hotel, Sofia Bulgaria

The Moon Boutique Hotel – alegerea perfecta pentru un citybreak in Sofia

Deschis relativ recent, The Moon Boutique Hotel e un hotel micuț, de 3 stele, situtat chiar în centrul Sofiei, acesta din urmă fiind unul dintre motivele pentru care noi am ales această cazare. Hotelul are în apropiere mai multe stații de metrou, iar pincipalele atracții turistice din Sofia se află la doar câteva minute de mers pe jos.

Pe lângă locația perfectă hotelul are camere izolate fonic, care ne-au oferit liniștea de care avem nevoie și pe care o căutăm în fiecare hotel în care ajungem. 

Deși în general nu servim micul dejun, de data aceasta croissantele făcute în casă și brânză bulgărească ne-au făcut să ne trezim în fiecare dimineață mai devreme, să luăm micul dejun fie la recepția hotelului fie în pat. Cu un mic dejun bun servit în pat orice zi începe mai bine.

Camerele sunt amenjate foarte frumos, peste tot există taboluri cu poze vechi din Sofia, iar atmosfera e una primitoare.

La capitolul facilități, hotelul nu dispune de parcare, curățenia și micul dejun sunt perfecte, recepția funcționează 24/7, iar paturile sunt tare confortabile. Camerele și băile sunt dotate cu tot ceea ce ai nevoie: produse de îngrijire și prosoape, frigider, căni, fierbător de apă, aer condiționat, paturi și perne extra. 

Deși prețul pentru o camera dublă este destul de mare – 80-90 euro/noapte/camera dublă, tind să cred că The Moon Boutique Hotel are un raport calitate-preț destul de bun, dacă luăm în considerare toate aspectele menționate mai sus

The Moon Boutique Hotel, Sofia Bulgaria

The Moon Boutique Hotel, Sofia Bulgaria

Facilitati

Așa cum am mai făcut și în alte articole, vom da câteva note, sub formă unor stele (unde *** e notă maximă), unor aspecte importante atunci când vorbim de hoteluri: locație, conexiune de internet, raport calitate-preț si curățenie. 

The Moon Boutique Hotel, Sofia Bulgaria

The Moon Boutique Hotel – alegerea perfecta pentru un citybreak in Sofia (REVIEW)

The Moon Boutique Hotel e alegerea perfectă pentru cuplurile care vizitează Sofia într-un scurt city break. Acesta este exact hotelul care va va oferi liniștea, confortul și răsfățul de care aveți nevoie după o zi plină de plimbări. 

Dacă ești în căutarea unui hotel pentru primul tău citybreak în Sofia, îți recomand din suflet The Moon Boutique Hotel!

Preturi si disponibilitate!

The Moon Boutique Hotel, Sofia Bulgaria

Citeste mai mult (#Best Hotel in Town (Honest Review)):

Articol similar