Toamna vine cu noi provocări marca SuperBlog

Se anunță o ploaie de provocări pentru bloggeri la cea de a 17 a ediție a competiție SuperBlog.

Am auzit pentru prima dată de această competiție în urmă cu un an și jumătate, pe vremea când abia pusesem bazele blogului meu de călătorie. Încă de atunci mi-a surâs ideea de a participa, dar niciodată nu am avut curajul să mă înscriu. De fiecare dată spuneam că mai am de învățat, că data viitoare, cu siguranță, voi spune ”da” unei astfel de provocări.

Toamna se apropie cu pași repezi, iar eu am de gând să spun  un ”DA”mare și plin de curaj!

Ce este SuperBlog?

SuperBlog este o competiție ce se adresează tuturor bloggerilor, indiferent de nișa blogului sau a traficului, și în care creativitatea este pusă la mare încercare. Pentru mai multe informații despre SuperBlog, te inivt să accesezi acest link.

De ce am nevoie de SuperBlog?

  • Este o provocare tare bine-venită

Pentru mine este o adevarată provocare deoarece temele sunt din domenii diverse, creativitatea trebuie să fie la forțe maxime, iar deadline-urile trebuie respectate cu strictețe.

  • Mă va determina să îmi părăsesc zona de confort

Faptul că nu voi mai scrie articole strict de călătorie, mă va face să îmi părăsesc zona de confort. Mereu am fost de părere că pentru a evolua și a ne dezvolta pe plan personal sau profesional, trebuie să părăsim acel loc călduț și confortabil cu care suntem obișnuiți. Spunând ”da” acelor provăcări ce nu se încadrează în bula noastră de aer, vom putea descoperi lucruri noi, vom putea învăța și experimenta. Cu alte cuvinte, vom crește.

  • Disciplina pe blog

În urmă cu câteva luni mi-am propus să postez articole în mod regulat, iar pe vremea aceea planul era să public în fiecare luni, miercuri și vineri. Au fost perioade în care m-am ținut de acest obiectiv, altele în care am fost cu moralul la pământ sau în care abia dacă îmi găseam cuvintele. Cert este că nu am reușit încă să deprind acest obicei și cred cu tarie că SuperBlog mă va determina ”să dansez pe acest ritm”.

 

Vrei să spui ”DA” celei mai mari provocări din lumea blogging-ului?

Nici nu știi cât e de simplu!

Tot ceea ce trebuie să faci e să urmezi acești pași:

  1. Citește regulamentul (disponibil aici)
  2. Scrie un articol prin care să îți anunți participare la ediția aniversară SuperBlog 2018
  3. Completezi un formular de înscriere (îl găsești aici)
  4. După validare poți intra în contul tău de SuperBlogger

 

Sincer, am o tonă de emoții, constructive zic eu,  în ceea ce privește participarea la această super-competiție și sper din suflet să o pot duce la bun sfârșit. Abia aștept să treacă săptămâna și să fac cunoștință cu prima probă din concus!

Sursa foto: www.super-blog.eu

 

Hai alături de noi!
0

Comments

  1. Echipa SuperBlog

    Bine ai venit in SuperBlog – editia aniversara de 10 ani! Multumim pentru inscriere si iti amintim ca luni, 1 octombrie 2018, se lanseaza prima proba a competitiei. Daca vrei sa primesti probele direct in inbox, iti recomandam sa te abonezi la newsletterul nostru: https://blog.super-blog.eu/ Te asteptam cu drag la linia de start. Inspiratie si succes din plin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *