Vacanta de vara in Malta – zboruri de la 30 euro (dus-intors)

vacanta in Malta

Astăzi vrem să vă prezentăm o ofertă pentru una dintre cele mai frumoase destinații de vacanță din Europa. Malta, că despre ea este vorba, e un mic hidden gem al bătrânului continent, ascunsă bine în mijlocul Mării Mediterane, între Sicilia și Tunisia. Aceasta insula mica-mica are atât de multe locuri frumoase, sate pescărești, o laguna albastră și multă istorie, încât e tare greu să te plictisești. Dacă încă nu ți-ai planificat vacanța de vară, am pentru tine o ofertă pentru 7 zile în Malta, în luna iunie.

Vacanta de vara in Malta

Malta este extrem de accesibilă din punct de vedere financiar, fiind astfel o destinație de vacanță potrivită pentru cei care vor să călătorească low-budget.  

Minima si maxima in Malta

Astăzi îți prezint o oferta de călătorie pentru sapte zile în Malta, in luna iunie.

Zboruri – de la 35 euro/dus-intors (03-10.06.2022)

Bucuresti – Malta – Bucuresti – de la 35 euro/dus-intors

Important! Biletele sunt la preț standard și nu includ bagaj de cabină, bagaj de cală sau check-in.

Bilete pe www.ryanair.com

Cazare in Malta – 7 nopti (03-10.06.2022)

  • Alexandra Hotel *** = 520 euro/7nopti/camera dubla +mic dejun + anulare gratuita (260 euro/persoana)

Recomandari pentru transportul pe insula:

 Talinija Card Explore și Explore Plus. Noi am folosit varianta de Explore simplă, care oferă 7 zile de călătorii nelimitate, atât pe timp de zi cât și pe timp de noapte, în Malta și în Gozo. Cardul costă 21 euro pentru adulți. E varianta ideală pentru cei care stau mai mult de trei zile.

Talinija Card Explore Plus oferă călătorii nelimitate cu mijloacele de transport în comun, două călătorii spre Valletta cu ferryboat-ul, o zi cu autobusele trustice hop on hop off dar și o călătorie cu vaporașul până la Comino. Prețul unui astfel de card este de 39 euro si este valabil 7 zile.

Mai multe detalii

Malta: transport în comun vs. mașină

Hai să vedem care ar fi avantajele, dezavantajele, dar și costurile atât pentru o mașină închiriată cât și pentru transportul în comun.

Costurile unei vacanțe de trei zile în Malta

Hai să vedem care ar fi costurile unei vacanțe de trei zile în Malta, având în vedere transportul, cazarea, mâncarea și intrarea la obiectivele turistice.

10 lucruri de făcut și văzut în Malta

10 lucruri pe care trebuie neapărat să le faci în Malta


*Preturile prezentate mai sus sunt in conformitate cu cele de pe site-urile oficiale, din data de 04.04.2022.

*Aceasta este doar o propunere pentru o vacanta do-it-yourself. Noi nu suntem si nu reprezentam o agentie de turism, iar preturile sunt estimative.

Articole recomandate

1 comentariu

  1. […] trecută ți-am oferit o ofertă pentru o vacanță de 7 zile in Malta, iar de data aceasta vin cu o propunere pentru un weekend prelungit într-unul dintre orașele […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *