Oferte de vacanta în Italia

Am revenit cu o noua idee de vacanta pentru primavara aceasta, o vacanta de o saptamana intr-una dintre cele mai frumoase regiuni din Italia, si anume: Campania. Am pregatit pentru tine o oferta de vacanta de tipul do-it-yourself in Amalfi si Napoli, de la 320 euro/persoana, zbor dus-intors din Bucuresti si 7 nopti de cazare. Inainte de toate, te invitam sa te abonezi la blogul nostru, ca sa primesti #ofertelesaptamanii inaintea tuturor.

Vacanta in Amalfi si Napoli – de la 320 euro (zbor + cazare 7 nopti)

Zbor direct (9 – 16.05.2023)

Biletele sunt la preț standard și nu includ bagaj de cabină, bagaj de cală sau check-in. Părerea mea e că nici nu ai nevoie de toate aceste servicii pentru doar o saptamana de vacanta. Biletul include un bagaj de mână (40x20x25), ce poate fi un rucsac. 

Cazare in Napoli

15-16.2023 – IL FIORE D’ORO LUXURY = de la 72 euro/ camera dubla (+mic dejun si anulare gratuita)

Cazare in Salerno

Desi cred ca minunat sa stai intr-un hotel din Amalfi sau Positano, noi mereu recomandam Salerno. Salerno e ultimul oras de pe coasta amalfitana si e un loc bun in care sa te cazezi. In general, cazarile sunt mai ieftine cu pana la 50%, comparativ cu Amalfi sau Positano, iar din Salerno se ajunge foarte usor in toate locurile minunate de pe coasta. De asemenea, o calatorie cu trenul din Napoli in Salerno dureaza mai putin de 30 miunte si costa 4,70 euro.

Noi am stat la Hotel Montestella**** si chiar recomand acest hotel.

Alte variante:

Costuri transport

  • un bilet de autobus Napoli Airport-Napoli Centrale = 5 euro (biletul se poate lua direct de la șofer)
  • o calatorie pana la Pompei, din Napoli – 2.60 euro (cu Circumvesuviana)
  • Tren pana in Salerno = 4,70 euro (tren regional)
  • o calatorie cu autobusul pe coasta Amalfi = 2,40 euro

Tarife ferryboat

Salerno – Amalfi9 euro
Amalfi – Positano9 euro
Amalfi – Maiori3 euro
Salerno – Vietri sul Mare5 euro

Vacanta in Amalfi si Napoli – de la 360 euro (zbor + cazare 7 nopti)

Aceasta a fost propunerea mea pentru o vacanta de o saptamana in Italia. Dacă ți-a plăcut articolul, împarte-l și cu prietenii tăi, iar dacă vrei să mai primești și alte oferte și noutăți din lumea călătoriilor, abonează-te la blogul nostru (gasesti formularul in partea de jos a paginii) și dă-ne un follow pe Instagram.

Citeste mai mult: