oferte de calatorie

Deși în mod normal vacanțele la mare se organizează în iulie-august, noi preferam mai și septembrie. De ce? Pentru ca preturile sunt mai mici, iar locurile nu sunt atât de aglomerate. Am fost in Santorini și Creta in septembrie, respectiv mai, iar de fiecare data am prins vreme buna de plimbat și bronzat, preturi mai mici pentru biletele de avion și cazare, și atractii turistice nu foarte aglomerate. Dacă și tu ești ca noi, am pentru tine o super oferta pentru o vacanta de o săptămână în Creta. Când? În mai, bineînțeles.

Bilete de avion de la 54 euro/dus-intors

Ryanair are mai multe curse spre Chania, din București. Preturile pornesc de la 24 euro/zbor, iar pentru perioada 10-17 mai am gasit bilete de avion de la 54 euro/dus-intors. Acest preț nu include bagajul de cabina, dar îți spun din experienta ca e suficient și un rucsac cu o capacitate de 20l (ca bagaj de mana).

Cazare în Chania (10-17 mai 2023)

Daca vrei sa vezi cele mai frumoase locuri de pe insula, îți recomand să închiriezi o masina. Noi am inchiriat mașină de la Monza Rent a Car pentru aprox. 30 euro/zi. Citește mai mult aiciLa capitolul cazare în recomand Stalos, un mic sat aflat în apropiere de Chania. E un loc bun in care sa iti pui baza sau în care sa stai primele 3-4 nopti.

Câteva recomandari de cazare (de la buget la luxruy):

Cazare in Creta

Booking.com

Vacanta in Creta – de la 150 euro/zbor+cazare 7 nopti

Aceasta a fost propunerea mea pentru o vacanta de o saptamana in Creta. Daca vrei sa iti faci o idee despre locurile pe care le poti vizita pe insula sau despre bugetul de care ai avea nevoie, iti recomand sa citesti acest articol si acest articol. Dacă ți-a plăcut articolul, împarte-l și cu prietenii tăi, iar dacă vrei să mai primești și alte oferte și noutăți din lumea călătoriilor, abonează-te la blogul nostru (gasesti formularul in partea de jos a paginii) și dă-ne un follow pe Instagram.

Acest articol nu este sponsorizat!