Mareea Moschee din Abu Dhabi

Oricat de mult iubesc toamna si vremea rece, uneori ma gandesc sa ne facem bagajul si sa fugim spre destinatii mai insorite, iar tot cautand am gasit niste bilete la preturi foarte bune spre trei destinatii interesante. M-am gandit sa impart si cu voi aceasta informatie, in caz ca e cineva aici care isi doreste sa scape de umbrela si de geaca de ploaie. In ultimul timp nu am postat foarte multe oferte de calatorie, insa imi planific sa revin cu cel putin 2 articole pe saptamana in care sa va prezint cele mai noi si bune oferte pentru vacante pe cont propriu.

Citeste si: City break in Roma – de la 110 euro (zbor+cazare 3 nopti)

Zboruri directe spre Abu Dhabi, Tel Aviv si Iordania – de la 50 euro/dus-intors

Zboruri directe spre Tel Aviv (din Bucuresti)

In luna noiembire exista 2 zboruri directe pe zi, pe ruta Bucuresti – Tel Aviv, si retur. Preturile au variatii destul de mari, insa cea mai buna combinatie de pret pe care eu am gasit-o este cea din imagine.

Bucuresti – Tel Aviv – 17-26.11.2022 = de la 300 lei/persoana (cca. 60 euro/dus-intors)

Membrii Wizz Discount Club beneficiaza de o reducere de 10 euro pentru fiecare segment de zbor.

Zboruri directe spre Iordania – Amman (din Bucuresti)

Ryanair efectueaza doua zboruri saptamanale – vineri si duminica – pe ruta Bucuresti-Amman, si retur. Preturile pentru un segment de zbor pornesc de la 22 euro/persoana, iar tariful nu inculde bagajul de cala/cabina sau check-in la aeroport.

Bucuresti – Amman – 11-18.12.2022 = de la 46 euro/dus-intors

Zboruri directe spre Abu Dhabi (din Bucuresti)

Wizz Air are zboruri aproape zilnice spre Abu Dhabi la preturi ce pornesc de la 250 lei/segment de zbor.

Bucuresti – Abu Dhabi – 15-22.11.2022 = de la 115 euro/dus-intors

Citeste si:

Oferte de cazare in Dubai

Booking.com

Zboruri directe spre Abu Dhabi, Tel Aviv si Iordania – de la 50 euro/dus-intors

Daca acest articol ti-a fost de folos, imparte-l si cu prietenii tai! Iar daca vrei sa primesti mai multe oferte de vacanta, aboneaza-te la blogul nostru (gasesti formularul de abonare in partea de jos a paginii) si da-ne un follow pe Instagram.

Ne vedem săptămâna viitoare cu o nouă ofertă!

Important! Aceste oferte sunt valabile pentru perioada mentionata si sunt in limita stocului disponibil. Pentru mai multe detalii, consultati site-ul oficial al Ryanair/WizzAir. Preturile nu includ taxele extra: bagaj de cabina, bagaj de cala, check-in in aeroport, locuri preferentiale in avion, etc.

Acest articol nu este sponsorizat!