Zboruri LOW COST spre Maldive si Kuwait

Atunci cand nici cerul nu mai e limita, nu trebuie sa ne surpinda ca Wizz Air, unul dintre cei mai mari operatori aerieni lowcost, introduce zboruri low-cost spre o gramada de destinatii exotice. Incepand cu luna octombrie Wizz Air (baza din Abu Dhabi) va opera zboruri spre doua noi destinatii: Maldive si Kuwait.

Probabil gurile carcotase vor spune ca Wizz Air nu e o companie de incredere sau vor scoate in evidenta minusurile, dar pentru calatorul fara pretentii la bagaje de cala si meniuri ”first class”, cel care merge in vacanta cu rucascul in spate si care vrea sa calatoreasca cu un buget mic, aceste stiri nu pot fi decat imbucuratoare.

Zboruri spre Maldive

Am facut o simulare pe site-ul oficial Wizz Air si am gasit zboruri spre Maldive (Velana) care pornesc de la 500 AED (134 euro), bilet basic (fara bagaj de cabina sau de cala). Din pacate, toate zbourile spre Maldive (Velana) pleaca din Abu Dhabi, dar din ce stiu exista curse low cost si spre Dubai/Abu Dhabi.

Zboruri spre Kuwait

Zborurile spre Kuwait vor fi disponibile din luna noiembrie si, iar preturile pornesc de la 69 AED (18 EURO), bilet basic (fara bagaj de cabina sau de cala).

Tot compania aeriana spune ca aceste doua rute vor fi operate de catre un Airbus 321 Neo. Citeste mai mult…

Articole recomandate

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *