Zboruri spre New York, de la 280 euro (dus-intors)

Am văzut zilele trecut că Tap Portugal are niște prețuri senzaționale pentru zborurile spre New York și m-am gândit să împart această informație cu tine. Pe scurt, Tap Portugal are pe site bilete de avion pornind de la 120 euro/sens, pe ruta Milano Malpensa – Newark International, New Jersey, in perioada 21.03. – 03.04.2022. Biletele includ o escală în Lisabona, care ar putea fi și un stopover interesant dacă nu ai reușit să vizitezi capitala Portugaliei. De asemenea, biletele sunt la clasa economy și includ un bagaj de cabină și un personal item. Îți las mai jos detaliile zborurilor, precum și câteva articole utile despre New York City.

Mai multe detalii pe Tap Air Portugal

Pentru a intra în Statele Unite, ca cetățean român, trebuie să aplici pentru viză. Viza de turist B1/B2 se obține în urma unui interviu la Ambasada Statelor Unite ale Americii din București sau din țara în care ai rezidența. Procesul de obținere a vizei nu este unul complicat dar este unul care necesită timp, în special în contextul actual. Despre documentele de care ai nevoie, despre cum decurge interviul și despre cât costă viza pentru America, poti să citești în articolul de mai jos.

Condiții de intrare în țară în contextul actual (actualizat în februarie 2022), conform CDC:

  • You must be fully vaccinated with the primary series of an accepted COVID-19 vaccine to travel to the United States by plane if you are a non-U.S. citizen, non-U.S. immigrant (not a U.S. citizen, U.S. national, lawful permanent resident, or traveling to the United States on an immigrant visa). Only limited exceptions apply.
  • You are required to show a negative COVID-19 test result or documentation of recovery from COVID-19 when you travel to the United States by air.
  • If you plan to travel internationally, you will need to get a COVID-19 viral test (regardless of vaccination status or citizenship) no more than 1 day before you travel by air into the United States. You must show your negative result to the airline before you board your flight.”

Experiență personală (din decembrie 2021): pentru cei care au încă un ceritifcat de vaccinare valabil, testul rapid/antigen este suficient pentru a intra în Statele Unite. Testul este verficat la check-in, împreună cu certificatul de vaccinare, pașaportul și viza pentru SUA.

Mai multe detalii…


Citește și:

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *